Circle CEO visse Biden administration vil støtte Bitcoin

  • Circle CEO mener, at Bidens regering er god for BTC
  • Max Keizer lavede en lignende forudsigelse tidligere
  • Allaire taler om stablecoins, CBDC’er

Jeremy Allaire, administrerende direktør for Circle, har udtrykt tro på, at den kommende amerikanske præsidentperiode Joe Biden vil støtte Bitcoin og andre kryptokurver.

Ifølge Circle CEO vil administrationen „i sidste ende støtte“ kryptokurver. Allaire hævdede Bidens støtte i et interview med CNBC Squawk Box, mens han talte om, hvordan den indgående administration ville regulere kryptoer.

I Allaires analyse sagde han, at Bidens regering ville fokusere på infrastrukturændringer, der gør Amerika mere konkurrencedygtig, og krypto ville have en central rolle i det.

Circle CEO bemærkede, at både republikanerne og demokrater misforstår krypto. Nogle moderater er dog klar til at udvikle sektoren konstruktivt.

Keizer mener også, at Biden-administrationen er god for krypto

Max Keizer har tidligere forudsagt en hurtig stigning i Bitcoin-prisen, hvis Biden bliver Amerikas præsident.

Keizer forklarede, at hvis Biden vinder, ville hans tid være fyldt med korruption, hvor Bitcoin ville trives. Wall Street-veteranen forudser Bitcoin-boom under Biden, da folk vil købe Bitcoin, der ikke bliver konfiskeret.

Keizer forudsagde, at hvis Trump bliver præsident igen, vil der være en mere velordnet Bitcoin-tradition. Det vil – sandsynligvis – få kryptoprisen til at stige langsomt.

Hvad Circle CEO synes om USDC og CBDC’er

Allaire talte under interviewet også om stablecoins og Central Bank Digital Currency (CBDC). Han sagde, at da centralbanker stadig foretager deres forskning for CBDC’er, implementerer private firmaer som Circle allerede eksisterende stablecoin som en måde at overføre penge på.

Han sagde, hvad der er nødvendigt at se i de næste to til fire år, hvis standarder, der er udviklet af private fintech-virksomheder, overholder det beskyttelsesniveau, som centralbanker har til formål at nå og kontrollere, de sigter mod at have.

Cirkeladministratoren kommenterede imidlertid ikke noget om et for nylig debat, der blev debatteret på kongressen, hvor det kræves, at virksomheder som Circle og andre, der udsteder stablecoin, skal få et bankcharter og imødekomme lovkrav, inden de cirkulerer stablecoins.