Til tross for nylig Bitcoin-topp, her er hvorfor det er riktig tidspunkt å kjøpe

Det har gått 4 dager siden bitcoin nærmet seg å ta ut $ 16.000-nivået. Selv om det virker som om prisen er ferdig og den ikke vil presse lenger, er det ikke, og en beregning som vurderer den gjennomsnittlige valutatilstrømningen har tent opp „kjøp“ -signalet.

Crypto Quants administrerende direktør Ki Young Ju tvitret,

„$ BTC buy-the-dip-indikatoren sier at vi fremdeles er i en sterk kjøpesone … Etter prisdypet har det vært etterfølgende valutatilstrømning fra hval …“

Dette virker for godt til å være sant, så la oss se nærmere på dette „kjøpesignalet“.

Som forfatteren av tweeten forklarer, er det to grunner til at valutatilstrømningen vil øke

  1. I oksemarkedet ville det være å selge bitcoin-beholdninger på det lokale høydepunktet, hvis det er en innstrømmingspike. Disse salgsordrene vil være når detaljistinvestorene er aktive på børser.
  2. I bjørnemarkedet antydet tilstrømningen at hvaler ville ønske å sikre sine lasterom i påvente av utsalg.

Av de to ovennevnte tror jeg det første skjer, men vi kan se at detaljhandelskjøperne ikke er ferdig med å kjøpe bitcoins. Beviset for dette kan deles i to

  1. Square selger bitcoin til kunder raskere enn bitcoins blir myntet. Mer spesifikt selger Square dobbelt så mye bitcoins. Den samme trenden kan observeres med PayPal.
  2. CME CoT-rapporten viser at detaljhandelens etterspørsel var på en ATH og er lang bitcoin.

Denne økningen i etterspørsel etter detaljhandel sett på CME skjer når CMEs OI tar et hak ved den forrige ATH på 939 millioner dollar. Dette viser at det er et faktisk volum som støtter detaljhandelens etterspørsel. I en forrige artikkel har vi allerede snakket om hvordan den nylige rallyen skyldtes enkeltpersoner og høye nettoverdiindivider.

Så, er dette et godt tidspunkt å kjøpe?

Ja, dette er et godt tidspunkt å kjøpe, hvis det er en langsiktig investering. Men hvis du gjør det på kort sikt, kan du kanskje vente på en liten tilbaketrekning opp til $ 13.500.

Bitcoins pris har truffet et punkt som føles som starten på en bull run eller kanskje pre-bull run. Bedriftene blomstrer, grunnleggende bitcoin er sterke, gruvearbeidere er glade, så nettverket og økosystemet som helhet klarer seg godt. Derfor vil det være en god beslutning å kjøpe nå på lang sikt.

Author: admin